SK CZ HU HR EN

Kolekce Cupcake – chutná jako koláček

Stylové módní kousky (nejen) pro dívky, ve dvou krásných pudrových odstínech. Nadýchané jak chutný koláček. Přesně ten cupcake, který jsi s námi můžete i upéct a užít si poté vlastní party.

Pudrové barvy nejsou nudné. Nejsou pouze romantické.
Jsou to barvy, které dokážou rozjasnit kůži, zrcadlí pohodu a čistotu.
V kolekci najdete moderní sportovnější střihy, teplé materiály a stylové kousky, které si zamilujete, jak takový koláček.



Puff rukávy na tričku, mikině i šatech jsou jak nadýchaná šlehačka.
Detail, který je jako třešnička na koláčku. Co vy na to?



V kolekci jsou kousky pro malé slečny, ale i pro maminku. Sladit se proto může máma a dcerka.
Pohodlné dámské šaty mikinového střihu s kapucí a bočními kapsami si zamilujete.
Casual styl na každodenní nošení.



Pojďte jsi s námi upéct CUPCAKE, kterým můžete zabodovat i na dětské party.

Borůvkově-citronové cupcaky

INGREDIENCE na těsto pro 12 cupcaků:

  • 1,5 šálky polohrubá mouka + 2 polévkové lžíce
    (na obalení borůvek)
  • 3/4 šálku třtinový cukr
  • 1,5 čajové lžičky kypřicí prášek do pečiva
  • špetka soli
  • 110 g máslo
  • 180 g zakysaná smetana
  • 1 čajová lžička vanilla extrakt
  • 1 BIO citron
  • 2 vajíčka
  • čerstvé borůvky

POSTUP:

  1. Vajíčka spolu s cukrem vyšleháme do pěny (šleháme přibližně 5 minut na středních otáčkách).
  2. Přidáme vanilkový extrakt, kůru z citronu (můžete přidat i šťávu, pokud chcete dosáhnout silnější citrónovou chuť), zakysanou smetanu a změklé na kostky nakrájené máslo.
  3. Vše spolu pořádně vyšleháme.
  4. Nakonec přidáme prosetou mouku s kypřicím práškem a šleháme, dokud nám nevznikne hustší těsto.
  5. Do těsta nakonec ručně a lehce přimícháme borůvky obalené v mouce (díky tomu neklesnou na dno košíku, zůstanou pěkně rozložené, nerozmáčí se a nezabarví těsto) - pár borůvek si nezapomeňme nechat na ozdobu.
  6. Košíky poklademe do formy na pečení muffiny a naplníme je těstem cca do 3/4 (těsto nám vystačí na 12 kusů).
    Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C cca 15-20 minut dozlatova.

KRÉM:

  • 250 ml 33% smetana na šlehání
  • 250 g mascarpone
  • 80 g práškový cukr
  • 1 ztužovač
  • 1 čajová lžička vanilla extrakt
  • 1 BIO citron
  1. Smetanu na šlehání vyšleháme spolu se ztužovačem, zatímco nám nevznikne hutná šlehačka.
  2. Přidáme mascarpone, cukr, vanilkový extrakt a šťávu z citronu. Vše spolu vyšleháme na nadýchaný hladký krém.
  3. Krémem si naplníme cukrářskou kapsu a zdobíme vychladlé muffinky.
  4. Na závěr ozdobíme čerstvými borůvkami a posypeme nastrouhanou citrónovou kůrou.



Pokud byste nestíhali napéct koláčky, můžete si koupit sladké dobroty v La Donuteria.
Naše dívky si u nich vybrali čokoládový, šmoulový a malinový donut.
Velmi jim chutnali:) myslíme si, že to vidět i na fotkách.
Děkujeme La Donuteria Banská Bystrica za prostor, ve kterém mohli vzniknout tyto krásné fotky.



Přihlaste se do newsletteru a získejte slevu 125 Kč

Nikdy nezmeškejte nabídku. Přihlaste se do newsletteru a získejte slevu 125 Kč, která platí na první nákup v hodnotě 1275 Kč

×